Modalitati de personalizare a produsului

Pentru a satisface pe deplin dorinta clientului de a primi produsul inscriptionat cu logo-ul sau mesajul dorit, va oferim multiple servicii de personalizare:

Serigrafie - imprimarea suprafetelor plane din material plastic, metal, piele sau textile
Acesta este metoda de personalizare folosita pentru materiale din plastic, metal, lemn si produse din hartie. Se pot face imprimari de mari dimensiuni si inalta precizie pe suprafete plane.

Tampografie - imprimarea suprafetelor curbe sau neregulate din material plastic, metal, piele, etc.
Acesta este metoda de personalizare folosita pentru materiale din plastic, metal, lemn si produse din hartie. Se pot face imprimari de mici dimensiuni, de inalta precizie si rezolutie. Avantajul special al tampografiei este ca acesta nu este folosita doar pentru suprafete intinse. Logo-ul trebuie sa fie defalcat in culori, aplicat pe film, iar cliseele sa fie pregatite

Tampografie sau decalcomania pe produse din ceramica sau sticla.
Canile si paharele sunt personalizate cu ajutorul temperaturii inalte si a vopselei de sticla. Eticheta ajunge pe produs folosind transferul prin imprimare, apoi canile sunt arse intr-un cuptor. Prin aceasta procedura este greu sa obtinem culoarea Pantone exacta, deoarece vopselele ceramice nu pot fi mixate cu exactitate.

Transfer termic - imprimare la cald pe suprafete textile sau suporturi textile
Acesta este metoda folosita in personalizarea produselor textile, din plastic si a produselor din hartie. Logo-uri de la cativa centimetri pana la o jumatate de metru pot fi pregatite prin aceasta metoda. Toate produsele sunt tratate la temperatura ridicata, astfel logo-ul devine durabil.

Gravare mecanica sau laser pe produse din metal, piele, sticla, lemn
Cea mai avansata metoda de personalizare este gravura cu laser. Adancimea logo-ului de suprafata poate fi masurata intr-o sutime de milimetru in comparatie cu procedurile anterioare mecanice. Suprafata produsului, practic, arde in procesul de dezvoltare a logo-ului. Personalizarea va arata bine chiar si in cazul logo-urilor mici.

Broderie pe materiale textile.
Aceasta procedura se foloseste pentru personalizarea produselor textile. Fiecare logo trebuie sa fie programat in mod individual in masina. Procesul creaza logo-ul din culori individuale cu un aspect permanent si exclusiv. In cazul in care logo-ul este de mica dimensiune, precizia va fi greu realizabila, iar culorile Pantone pot fi doar aproximative.

Sublimarea
Sublimarea este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final. Prin sublimare se obtine o rezolutie inalta, imagini bogate, luminoase in culori vii.(5760 x 1440 DPI).
Importanta acestei tehnologii este ca moleculele de apa se transforma in gaz, iar pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare pe produsul respectiv.

Grafica pentru personalizare se poate trimite in format vectorial CorelDraw sau in anumite cazuri in format PDF.

Scroll